Yli-Lauroselan Talomuseo

Yli-Laurosela on ainutlaatuinen 1800-luvun rakennuskokonaisuus Ilmajoen keskustan tuntumassa. Museokierros vie kävijän vierailulle talonpoikaisarkeen perinteisessä pohjalaismiljöössä.

Kesällä Yli-Lauroselan tunnelmasta voi nauttia erilaisissa tapahtumissa. Kahvila on avoinna kesäajan (maanantait suljettu). Yläkerrassa on Art 101 -taidenäyttely. Kesäkausi päättyy 12.8.-18, mutta museo ja toiminnot ovat varattavissa ryhmille jouluun saakka.

Lauroselassa voi järjestää esimerkiksi perhejuhlia ja muita kokoontumisia 10-30 hengen porukoille. Ohjelmaa järjestetään tarpeen mukaan ja esimerkiksi FindOutin pakopelihuoneet tarjoavat kokemuksen, jota ei Yli-Lauroselassa käydessään kannata ohittaa!

Pakopeli FindOut tarjoaa jännittäviä hetkiä ja ratkaisun riemua herättämällä museon tarinat henkiin. Pakopeli on ainutlaatuinen tunnin mittainen aktiviteetti, joka sopii ohjelmaksi kun halutaan jotain erilaista ja mielenkiintoista tekemistä. Tutustu pakopeliin ja varaa peliaika ryhmällesi FindOutin omilta sivuilta.

Yli-Lauroselan omat sivut

Museon kuva YLEn sivuilta.
Museon kuva YLEn sivuilta.