Yli-Lauroselan Talomuseo

Yli-Laurosela on ainutlaatuinen 1800-luvun rakennuskokonaisuus Ilmajoen keskustan tuntumassa. Museossa on perinnerakentamisen näyttely sekä perusnäyttely, joka vie kävijän vierailulle talonpoikaisarkeen perinteisessä pohjalaismiljöössä.

Museo avataan ryhmille jälleen toukokuussa ja kaikille kesäkuussa 2017. Kesällä pääsee nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta kahvilan ihania tarjottavia nauttiessa, mukavissa tapahtumissa ja illoissa ystävien kesken. Kahvila suljetaan 13.8. jonka jälkeen museo ja toiminnot on edelleen varattavissa ryhmille koko loppuvuoden.

Lauroselassa järjestetään erilaisia pieniä tilaisuuksia ryhmille, esimerkiksi juhlia ja häitä, vuosikokouksia, erilaisia kokoontumisia tai iltoja. 10-40 hengen työporukoille, yhdistyksille, tai seuroille järjestetään monenlaista ohjelmaa tarpeen mukaan, ja esimerkiksi Pakopeli FindOut on kokemus, jota ei Yli-Lauroselassa kannata jättää kokoematta!

Jännittäviä hetkiä, museon tarinoiden henkiin heräämistä ja ratkaisun riemua tarjoava FindOut Pohojanmaa on ainutlaatuinen tunnin mittainen aktiviteetti, joka sopii ohjelmaksi kun halutaan jotain erilaista ja mielenkiintoista tekemistä. Tutustu pakopeliin Yli-Lauroselan ja FindOutin omilta sivuilta.Yli-Laurosela on ainutlaatuinen 1800-luvun rakennuskokonaisuus Ilmajoella. Museossa on perinnerakentamisen näyttely, perusnäyttely sekä yläkerrassa vaihtuva näyttely.

Museo avataan jälleen kesäksi 2017. Silloin pääsee nauttimaan tunnelmasta kahvilan ihania tarjottavia nauttiessa, mukavissa tapahtumissa ja illoissa, sekä tietysti tilaisuuksissa, joita on mahdollista varata esimerkiksi työporukalle, yhdistykselle, ystäville.

Lauroselassa voi viettää pieniä juhlia ja häitä, järjestää vuosikokouksia, erilaisia kokoontumisia tai iltoja. Museo on myös Pohojanmaan pakopelipaikka – monia jänittäviä hetkiä tiedossa. Tutustu Yli-Lauroselan omilta sivuilta.

Yli-Lauroselan omat sivut

Museon kuva YLEn sivuilta.
Museon kuva YLEn sivuilta.