Koskenkorva Museo

Koskenkorva Museo löytyy Ilmajoen Koskenkorvan kylästä, kuuluisan viinatehtaan kupeesta.  Se on täynnä tietoa ja tarinoita alkoholin historiasta Suomessa, kansallisjuomamme valmistuksesta sekä muista mielenkiintoisista aiheista. Erikoisnäyttely kertoo Könneistä, Ilmajoen kuuluista kellontekijöistä. Esillä on myös taidokkain Könnien tekemä 7-viisarinen kalenterikello, joka edelleen mittaa aikaa jopa sekuntien tarkkuudella ja näyttää koko ajan kuun asennon.

Museo on  avoinna lähinnä tilauksesta. Kesäaikaan  3.6 – 3.8.2019 museo on kuitenkin auki tiistaista -lauantaihin  10-18. Juhannuksen aikaan 21-23.6 museo on suljettu.

Mannerheim Oopperan teemaan liittyen esityksen aiheena on maistuva tarina Mannerheim ryypyn synnystä ja reseptistä!  Ryhmille varattavissa myös esityksiä mm Könneistä tai  Kieltolaista.

Museossa toimii kesäisin kahvila tarjoten paikallisia herkkuja. Luonnollisesti ja aihepiiriin sopien museo on varustettu A-oikeuksin ja esillä on maailman laajin valikoima Koskenkorva juomia.

Tutustu museon omiin sivuihin »