Varaa museokierros

Mietippä ensin näitä ennen kuin pyydät tarjousta tai soitat varausnumeroon:

Ilmajoen puhelinmuseo, etenkin miesvoittoiselle ryhmälle vie aikaa vähintäin 2 tuntia. Pääsymaksuun sisältyy kahvi ja pulla.

Ilmajoen päämuseon esittely kestää vähintäin tunnin. Lisäaikaa tulee varata jos käydään myös Aallon Patteriston perinnetalossa tai kirkkomuseossa. Rahakokoelma on eri paikassa ( 1 km) ja sinne mahtuu kerralla n 20 hlö ja esittely kestää noin puolituntia. Osa ryhmästä voi olla samaan aikaan esim. karkkikauppa Namituvassa tai muilla ostoksilla.

Yli-Lauroselassa on mahdollisuus nauttia kahvit makean ja suolaisen leivonnaisen kera toukokuusta syyskuunhun. Esittelyyn, kiertelyyn ja kahvitukseen on hyvä varata aikaa 1,5 tuntia.

Koskenkorva Museo on 9 km päässä muista museoista. Tähän museokäyntiin voi hyvin liittää ruokailun tai kahvituksen kuuluisassa Koskenkorvan Trahteerissa, joka toimii samassa yhteydessä. Ruokailuun ja museokäyntiin on hyvä varata kaksi tuntia aikaa.

Mieti myös haluatteko oppaan autoonne vetämään kierrosta ja kertomaan Ilmajoen rikkaan historian helmistä.

TUTUSTU MYÖS HINNASTOON »

Kun olet hahmottanut ryhmäsi kiinnostuksen kohteita ja tiedossasi on, paljonko aikaa on käytettävissä, pyydä tarjous netin kautta tai soita 040 5321170

Asiassa sinua palvelee Ilmajoen Museon puheenjohtaja Irma Kortesuo